Cum comand?


Alegerea produselor 
  
Produsele dorite le găsesti ușor, filtrând după tip (feminin, masculin sau unisex), brand, culoare ramă, dimensiuni ramă, culoare lentilă, stil, material sau preț folosind modulul de filtrare din partea de sus a paginii. În momentul în care ai găsit produsul dorit, dai click pe produs, selectezi culoarea și cantitatea și apoi folosești butonul Adaugă în coș. De asemenea, poti folosi si bara de cautare, din partea stanga sus, pentru a găsi produsul care te interesează. 
  
Coșul de cumpărături 
  
Pentru a ajunge în pagina coșului de cumpărături, dă click pe butonul Coș, link aflat sub bara de cautare, in partea stanga sus a paginii. Ajuns aici, poți revedea toate produsele adăugate și eventual să schimbi cantitățile din coș, dacă este cazul. Pentru a continua și finaliza comanda, dă click pe butonul Finalizați comandă
 

Finalizarea comenzii 
  
În această pagină finală, vei completa informațiile de facturare, adresă de livrare și vei afla modalitatea de plată posibilă. După apăsarea butonului Finalizați comandă, vei primi o notificare de confirmare pe e-mail, iar un consultant de Vânzări o va prelua în cel mai scurt timp posibil. 
Datele pe care le introduci în timpul finalizării comenzii/înregistrării trebuie să fie cele reale, pentru a fi folosite la emiterea facturii fiscale. Datele introduse sunt confidențiale și vor fi folosite doar în scopul finalizării procesului de cumpărare, nu vor fi puse la dispoziție sau comunicate către terți. În urma înregistrării, te vei bucura de o experiență de cumpărături completă. 


Inchide

Pentru o navigare personalizata acest site foloseste cookie. Continuarea reprezinta acceptarea termenilor, mai multe detalii aici.